Nově můžete zaplatit až po dodání služby a jen v případě spokojenosti!

Tvorba a úprava videa

Naši odborníci Vám vytvoří, či sestříhají jakékoliv video. Dle Vaši požadavků přidají efekty, titulky, hudbu a mnoho dalšího. Podívejte se na ukázkové práce.

Tvorba a úprava videa

Natočit dobré video je uměním samo o sobě, ale bez kvalitního střihu se nelze obejít. Aby se stalo vámi natočené video a příběh, který jeho pomocí vyprávíte skutečně zajímavým, nepůsobilo zbytečně zdlouhavé a dokázalo tak udržet pozornost diváků, je třeba ho i umět sestříhat. Není nic horšího než záběry, které nemají hlavu ani patu, jsou příliš dlouhé a divák se při jejich pozorování nebaví, ale naopak doslova nudí. Takové video nepůsobí profesionálně a velmi pravděpodobně už si jej ani nikdo podruhé nepustí. Střih bez jakékoli nadsázky dokáže vykřesat z vašeho videa naprosté maximum. A vůbec nezáleží na tom, zda se jedná o video určené ke komerčním účelům, propaguje vaši společnost nebo produkty, či se jedná o video z vaší dovolené, kterou jste si užili například cestováním.

Zvládnout video dobře sestříhat chce nějakou praxi, tak jako u všeho se jedná o odbornou práci. Je třeba se nejdříve naučit, které záběry je vhodné vybrat a sestříhat. Existuje mnoho postupů, jak videa stříhat. Ne všechny jsou však efektivní. Jen některé z nich vám ušetří spoustu času. Samozřejmě existuje také celá řada softwarů, které jsou ke střihu videí určeny. Některé jsou určeny pro úplné amatéry, jiné pro poloprofesionály a ty nejlepší a nejdražší využívají ti nejlepší střihači. Všichni se snaží co nejlépe stříhat, pracovat se zvukovou stopou i tvořit titulky. To, jak kvalitní odvedli práci, potom posuzují diváci výsledného produktu.

Pokud se chcete dozvědět, jak lze videa sestříhat do takové podoby, aby vám vzniklo povedené a zábavné dílo, které diváka vtáhne do příběhu, můžete absolvovat řadu kurzů, které vás v tomto ohledu zdokonalí. Nebo můžete využít služeb profesionálů, kteří vámi dodané video upraví. Vy si tak ušetříte mnoho času a budete moci využívat výsledné podoby videa pro soukromé, nebo třeba obchodní účely. Co bude vaším cílem, vždy záleží pouze na vás.