Nově můžete zaplatit až po dodání služby a jen v případě spokojenosti!

Moderni webdesign

Vybrali jsme pro vás nejlepší služby na vyhledávací dotaz Moderni webdesign. Všechny s garancí spokojenosti nebo vrácení peněz.

Poslední hodnocení

V pořádku. Díky
2200 Kč
děkujeme za práci - vše proběhlo OK a dle předchozí dohody
700 Kč
400 Kč
Perfektní práce, rychlá doba dodání, není co vytknout!
400 Kč
Skvělá práce ! Mnohokrát Vám děkujeme.
330 Kč
400 Kč
Děkuji za velice kvalitně odvedenou práci na profesionální úrovni a vstřícnost při návrzích. Logo je naprosto skvělé a předčilo má očekávání. Rád bych tedy doporučil práci pana Bačanského i komukoliv jinému.
2000 Kč
skvělá práce
400 Kč
Spolupráce s Martinem Kokešem byla na jedničku s hvězdičkou. Na základě námi zadaných představ a požadavků vytvořil v krátké době dvě skvělé varianty loga, které přesně vystihovaly náš obor podnikání. Velmi si vážíme jeho profesionální práce, dokáže poradit a má opravdu skvělý cit pro design. Komunikace byla výborná. Myslím, že za uvedenou cenu získáte logo, za které byste jinde zaplatili mnohonásobně více. Doporučujeme všem a děkujeme!
11000 Kč
Naši spolupráci s tímto programátorem lze popsat jedině ve velmi pozitivním světle. Od samého začátku prokázal mimořádnou profesionalitu, s níž se pustil do práce na redesignu našeho webu a úpravě šablon. Jeho přístup byl nejen odborný, ale také velmi pečlivý, což se projevilo na každém detailu konečného produktu.

Obdivuhodná byla i rychlost, s jakou byl schopen reagovat na naše požadavky a implementovat změny. Přestože práce probíhala svižně, nikdy nebylo cítit, že by to bylo na úkor kvality
800 Kč