Nově můžete zaplatit až po dodání služby a jen v případě spokojenosti!

Realizace webových stránek či e-shopů

FULL SCREEN
Kupte si Job
Cena za Job
3 630 Kč
bez DPH 3 000 Kč
Doba dodání do 5 dnů
Možnost platby až po dodání
Neaktivní job

Informace o Jobu

Nabízím realizaci moderních webových stránek postavených na redakčním systému Wordpress a realizaci internetových obchodů na systému Prestashop (1.6 i 1.7). Dále mohu poskytnout znalosti programovacího jazyka PHP + framework symfony, HTML + CSS, JavaScript. Pro ty, kteří nevědí zcela přesně, k čemu to je užitečné – dokážu vám vytvořit i jednodušší webové stránky nebo aplikace, takzvané miniweby, které mohou obsahovat i jen několik málo stránek.


Systémům WordPress a Prestashopu se věnuji již několik let, protože je považuji pro uživatele za nejjednodušší a ekonomicky nejzajímavější řešení pro rozjezd jejich podnikání. Nejenom, že jakýkoliv požadavek je možné zapracovat v relativně krátkém čase, ale pracovat s těmito systémy se naučí opravdu každý. 

 

  • Vzhled webových stránek/e-shopu vytvořím přesně podle vašeho přání. Díky stovkám grafických šablon, ze kterých si můžete sami vybrat, bude váš nový web vypadat přesně dle Vašich představ. Navíc jakékoliv dodatečné úpravy nejsou žádný problém. 
  • Veškeré mnou vytvořené weby jsou vždy responzivní. To znamená, že se jejich vzhled automaticky přizpůsobuje zařízení, ze kterého k nim návštěvníci přistupují (PC, tablet, mobilní telefon…).
  • Dále je možné rozšířit funkce vaší webové stránky či e-shopu pomocí doplňkových pluginů a modulů. U internetových obchodů se jedná například o možnost zasílání přes Zásilkovnu, PPL, plateb pomocí platebních bran apod.

 

Nabízím aktivní přístup a poskytuji rychlou odezvu při řešení nových požadavků. Navíc přijímám vždy jen tolik zakázek, abych vždy dodržel domluvený termín a kvalitu. Na prvním IT projektu jsem začal pracovat už v roce 2010, od té doby se sám vzdělávám a snažím se mít přehled v nových trendech a technologiích. Rád poznávám svůj obor do hloubky a snažím se ho co nejlépe pochopit a ovládnout. Také se rád podílím na tvorbě něčeho hodnotného, s dobrým příběhem.

 

Kupte si Job

Cena za Job
3 630 Kč
bez DPH 3 000 Kč
Doba dodání do 5 dnů
Neaktivní job

O prodejci

Daniel Weiss
Daniel Weiss
Členem od 10. července 2020
0 recenzí
0
Realizovaných zakázek

Napsat prodejci

Hodnocení Jobu

0 recenzí

%

kvalita dodané práce

%

kvalita komunikace

%

lidí Job doporučuje

Kupte si Job
Cena za Job
3 630 Kč
bez DPH 3 000 Kč
Doba dodání do 5 dnů
Možnost platby až po dodání
Neaktivní job
Jmenuji se Denisa, 👋
ráda Vám odborně poradím s tímto Jobem.
📞 773 943 614
  • Komu řeknu, jak chci práci udělat?
  • Hned po nákupu Vás spojíme s odborníkem, který bude již připraven reagovat na Vaše požadavky. Rovnou Vám sdělí, co od Vás bude potřebovat, aby výsledek práce mohl být k Vaší maximální spokojenosti.
  • Jak funguje garance spokojenosti?
  • Je to jednoduché. Pokud s výsledkem práce nebudete spokojeni, tak nic neplatíte. Peníze Vám vrátíme zpět.
    Aby bylo riziko nespokojenosti co nejmenší, popište prosím co nejlépe Vaši představu, jak by měla práce vypadat.
  • Dostanu fakturu?
  • Samozřejmě, faktura bude dostupná hned po nákupu.