Nově můžete zaplatit až po dodání služby a jen v případě spokojenosti!

Nejprodávanější

Jak získat followers na instagramu

Jak získat followers na instagramu

Určitě vám nemusíme připomínat, jaký boom v posledních letech zaznamenávají sociální sítě. Spoustu jich vzniklo a následně upadlo téměř v zapomnění, několika z nim je ovšem potřeba při jakémkoliv podnikání věnovat zvýšenou pozornost. A patří mezi ně samozřejmě také stále více populární Instagram. Pokud se tedy chcete dozvědět, jak rozjet či popostrčit svůj business, jak získat sledující na Instagramu nebo jak zvýšit sledovanost na Instagramu, mrkněte s námi na základní tipy, které vám pomohou porazit konkurenci a vydělat na instagramu.

Komunikace je základ

Jak získat followers na instagramu

Pokud chcete na svůj Instagram nalákat co nejvíce uživatelů nebo nepřijít o ty stávající, bude komunikace a vaše aktivita nezbytným stavebním prvkem. Nebude však stačit pouze přidávat stovky nových příspěvků. Naopak, začněte tím, že si začnete všímat aktivity svého okolí. Obklopte se tedy správnou skupinou lidí se stejnými zájmy, lajkujte, komentujte, rozhazujte pochvaly a rozvádějte smysluplné diskuze. Pak máte největší šanci toho, že si vás lidé všimnou a stanou se taktéž aktivními followery.
Nejedná se ovšem jenom o to, jak získat followers na Instagramu, ale také o to, jak se skupinou dále pracovat, udržet si jejich pozornost a řady Instagram sledujících neustále rozšiřovat. Ve své aktivitě tedy nepolevujte a stále jeďte na plno a snažte se být pro své fanoušky co možná nejvíce online.

Myslete na celkový vzhled vašeho profilu

Celkový feed a vhled profilu by měly působit uceleným a jednotným dojmem. Hned ze startu si tedy vyberte 1 - 2 filtry, které budete u fotek používat a jeďte ve stejném duchu. Vymyslete si také svůj hashtag, který budete uvádět u každé fotky. Vše pak bude pro vaše followers lépe dohledatelné. Nezapomeňte také zařazovat důležité příspěvky mezi highlights, abyste je mohli snáze uchovat. Také highlights by měly mít svůj název a měly by být tematicky rozřazeny dle obsahu.
A hlavně buďte vždy originální! Nesnažte se kopírovat svou konkurenci, vytvořte si svůj vlastní styl. Nezapomeňte, že vše není jen o tom, jak získat followery na Instagramu, ale jedná se především o vaši oficiální prezentaci.