Nově můžete zaplatit až po dodání služby a jen v případě spokojenosti!

Google Ads (Adwords) kampaň od profíka

FULL SCREEN
Kupte si Job
Cena za Job
2 902 Kč
bez DPH 2 398 Kč
Doba dodání do 7 dnů
Možnost platby až po dodání
Neaktivní job

Informace o Jobu

Co dostanete v tomto jobu?
Vytvoření Google Ads (Adwords) kampaně na míru, která bude sedět Vaším potřebám :-) Zaměřuji se na balanc výkonu kampaně a její ceny, aby Váš profit byl co nejvyšší. Samozřejmě je možná i revize Vaši současné kampaně, upřednostňuji dlouhodobé spolupráce :-)

Jak realizace zakázky probíhá?
spolupráce je rozdělená do 3 části:
1.část: Proběhne ještě před samotnou realizací zakázky, jedná se o nezávaznou konzutaci - která je samozřejmě zdarma. Probereme Váš rozpočet na reklamu, CO budeme propagovat, jaký sortiment nabízíte apod.

2.část: Provedu analýzu kličových slov, přípravu reklamní sestavy a samotné vytvoření reklamy které bude pro Vás nejvhodnější.
Samozřejmě dostanete v podkladech i čísla jako: Kolik Vás bude cca. stát nákup zákazníka, jaká je vyhledánost daného produktu/služby, předpokládané náklady kampaně apod.

3.část: Samotná realizace zakázky a její dokončení :-)


Po zakázkový servis
Samozřejmě je nutné v rámci udržení výkonu kampaně její časté optimalizování, aby kampaň zbytečně neztrácela výkon a vy nepřícházeli jak o pozice v zobrazování reklamy, tak aby i nerostly její náklady. Veškeré výhody této služby a její cena budeou upřesněny až po konzultaci s Vámi :)

Veškeré dotazy můžete ihned směřovat do mých soukromých zpráv, děkuji a těším se na nádcházející spolupráci :-)

Kupte si Job

Cena za Job
2 902 Kč
bez DPH 2 398 Kč
Doba dodání do 7 dnů
Neaktivní job

O prodejci

Vojta Novotný
Vojta Novotný
Členem od 12. února 2022
9 recenzí
17
Realizovaných zakázek

Jsem 21 letý absolovent IT školy. Dále vypracovávám CPC/PPC reklamy na Google Ads (Adwords) a tik tok. věnuji se sekundárně wordpress a shoptet systémům.

Napsat prodejci

Hodnocení Jobu

5 recenzí

84%

kvalita dodané práce

88%

kvalita komunikace

84%

lidí Job doporučuje

Komentáře od uživatelů

Ma

Bohužel u pána několik náhod v životě, které se stali překážkou dodat práci na daný termín. A po analýze jeho práce na Google Ads s předáním také mizérie. Nezahazoval bych pána ale měl by se komunikativně dle nabídky více snažit. Děkuji aminu stovkomat.cz, že to taky pozitivně rychle vyřešil.

Vojta Novotný
reaguje

Dobrý den,
Nejednalo se o několik náhod ale POUZE o jednu a to takovou, kdy jsem před domem řešil problém s městkou policíí - nevidím důvod se Vám rozepisovat se svými problémy. Meeting byl naplánovaný na 17:00, zpozdil jsem se o 30 minut a neměl jsem u sebe telefon ani nic jiného abych toho byl schopen dříve či dal vědět. Taktéž jste vůbec nereagoval na sms ani zprávy, komunikace tady úplně nevázla. Doba dodání činí DO 7 DNŮ, které splněny byli - konkrétně do 5. října. Zakázka byla dodána 4.října, takže jaké pozdní dodání? Kampaň je na profesionální úrovni, zajímalo by mne jak Vy když tomu vůbec nerozumíte jak jste mi psal jste schopen hodnotit mojí práci a ještě požadujete ať Vám předám své Know-how které získávám více než 4 roky? Následně jste dodání zakázky BEZ důvodu odmítnul a nepřevzal i když práce splňovala Vámi dodaný popis. Berte na vědomi že jsem byl slušný a dodal Vám tu práci 2x za cenu jedné (2 reklamní kampaně) aby jste byl maximálně spokojen, protože se řídím heslem spokojený zákazník = doporučení. Pouze jste využil skulinky, aby jste dostal něco zadarmo což jste od stovkomatu dostal :-) Berte na vědomí že lidi jako jsem já či jiní, co máme snahu demotivujete dělat cokoliv navíc aby byl zákazník spokojen. hezký den
S pozdravem Novotný

Novel

Rychlá a výborná komunikace , práce odvedená na jedničku. Reklamy nastaveny a teď už jen počkat na výsledky.

Pa

Doporučuji!

Mates68

Dobrá spolupráce

KaJbiN Kajbin

Výborná komunikace. Dle dohody splněno a nutné řešení problémů s adwords promptně vyřešeno.
Skvělý přístup.
Jsem velice spokojen.

Kupte si Job
Cena za Job
2 902 Kč
bez DPH 2 398 Kč
Doba dodání do 7 dnů
Možnost platby až po dodání
Neaktivní job
Jmenuji se Denisa, 👋
ráda Vám odborně poradím s tímto Jobem.
📞 773 943 614
  • Komu řeknu, jak chci práci udělat?
  • Hned po nákupu Vás spojíme s odborníkem, který bude již připraven reagovat na Vaše požadavky. Rovnou Vám sdělí, co od Vás bude potřebovat, aby výsledek práce mohl být k Vaší maximální spokojenosti.
  • Jak funguje garance spokojenosti?
  • Je to jednoduché. Pokud s výsledkem práce nebudete spokojeni, tak nic neplatíte. Peníze Vám vrátíme zpět.
    Aby bylo riziko nespokojenosti co nejmenší, popište prosím co nejlépe Vaši představu, jak by měla práce vypadat.
  • Dostanu fakturu?
  • Samozřejmě, faktura bude dostupná hned po nákupu.